Suupparit kaatoivat suurinumeroisessa ottelussa lauantaina 27.11. Porvoon salibandyseuran.

FOSU vs. PSS

Fosulla oli ollut ennen lauantai-illan kamppailua ollut suuria vaikeuksia pelaamissaan otteluissa vaikka joukkueen taitotason toki kaikki tietävätkin, ja niinpä forssalaisyleisö odotti hieman sekavin tuntein, mitä tuleman piti. Skeptinen ennakointi osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä kotijoukkue oli päättänyt selvästikin näyttää porvoolaisille vierailijoille mistä kana pissii.

Ottelun avauserä oli kotijoukkueelta huikea. Ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueelle tyrmäävästi 5-0 ja kun maalitehtailu jatkui vielä toisessa erässä alkoi jossain vaiheessa myös hyvän olon tunne hiipiä puseroon niinpä vierasjoukkue PSS:kin pääsi mukaan peliin. Toinen erä tahkottiinkin sitten numeraalisesti huomattavasti tasaisimmissa merkeissä ja erän voittikin kotijoukkue niukasti lukemin 6-5. Viimeiseen erään lähdettiin Fosun johtaessa 11-5 ja kuten asiantunteva forssalaisyleisö tiesi on salibandyssä kuuden maalin johtokin 20 minuutin aikana mahdollista sössiä niin riitti viimeiseenkin erään jännitettävää. Viimeisessä erässä kotijoukkue ei ollut aivan terävimmillään, mutta tasaisissa merkeissä tahkottu viimeinen erä, 4-4, takasi sen että sarjapisteet jäivät ansaitusti Forssaan ei ehkä maalivahteja suuremmin mairittelevin lukemin 15-9.

Ottelun kiistaton hahmo oli huimat tehot puolustajan tontilta nakuttanut Kalle Kouri sekä suorastaan uskomattomassa iskussa tällä kaudella ollut Petri "Paavolan Pommittaja" Mäkeläinen.

FOSUN RESERVIJOUKKUE SPARRASI AUTRALIAA

Sunnuntaina 28.11. Fosu II pelasi runsaslukuisan yleisön edessä harjoitusottelun Eerikkilässä leireilemässä olevan Australian maajoukkueen kanssa ja mikäli Aussien otteet eivät kohene lähiviikkojen aikana on MM-kisoissa luvassa kylmää kyytiä (mm. Ruotsi samassa lohkossa Australialaisten kanssa). Kolmosdivarissa tahkoava Fosu II "koulutti" kengurumaan kasvatteja tylysti, lukemin 7-4.