Eilen Alku otti ensimmäistä kertaa tällä kaudella tuntumaa lajiharjoitteluun ja hommahan näytti olevan hyvissä kantimissa. Väkeä olisi saanut olla toki enemmänkin, mutta kuten usein määrä korvasi tässäkin kohtaa laadun. Tolppien välissä Marko Jakonen oli jälleen kerran kuin Berliinin muuri, Kostiaisen Mikolla oli jaloissa virtaa kuin yliladatulla Duracell-pupulla, Rautasen Joonas tuntui löytäneen uuden vaihteen jälkikasvun myötä ja Mäkelän Petrillä tuntui olevan maalijyvä kohdallaan. Pirteitä otteita esittivät niin ikään Rehti-Areenan matolla ikinuoret Pasi Lehtonen ja Esa Malmström sekä lähes pippeliä myöten tatuoitu Mikko Helin.

 

Kentällä nähtiin jotain uutta ja jotain vanhaa niin kuin pitääkin. Mäkelän Jarkon raivolämäri lähti entiseen tapaan ja viime kaudellakin treenimaalivahtina urakoinut Tero Valtanen oli kuin Sinuhe Wallinheimo konsanaan. Jotta treenit eivät täysin olisi edenneet vanhaa kaavaa noudatellen nähtiin joukossa uusia kasvoja ja voipi olla että niitä nähdään jatkossa lisääkin.

 

Kuten yllämainittua Alun joukkue näyttää olevan jo yhden treenin perusteella valmis kauteen, mutta ehkä on kuitenkin hyvä heittää näönvuoksi muutamat treenit ensin niin että kohuhankinta Petri Lehtonenkin pääsee haistelemaan treeniliivien kitkerää katkua. Vastustajille kuitenkin tiedoksi, myrskyvaroitus on annettu!!