Eilen torstaina Radio Rockin Korporaatio-aamuohjelman vieraana olivat legendaarisen Helloween-bändin Andi ja Sascha ja eetterissä saatiin kuulla muutaman livebiisin mittainen keikka. Mikäpä olisikaan ollut parempi tapa aloittaa aamu? Jo aamusta asti oli siis selvää, että tulossa oli hyvä päivä. Ja sellainen siitä myös tuli, sillä Fosu kaatoi kotonaan LoSB:n, ja millä tavalla, Fosu höykytti lohjalaisia kotonaan peräti 12-6.

*****

Torstaina 7.10. Forssan saapui Rehti-Areenalle vierailulle LoSB. Ennakkoasetelmat otteluun olivat kohtalaisen selvät; Fosu janosi kiihkeästi avauspisteitä ja LoSB oli etukäteen ennakoiden sarjan yksi heikoimmista joukkueista. Tavoitteena tyykikyläläisillä illan kamppailuun lähdettäessä ei siis voinut olla kuin voitto.

Fosu saapui kaukaloon nälkäisenä ja niinpä Suupparit pääsivätkin maalien makuun jo ajassa 1.07, kun ottelun ehdoton kurko ja tehot (6+0) iskenyt Petri ”Paavolan Pommittaja” Mäkeläinen iski reikäpallon vastustamattomasti lohjalaisten verkkoon. Ensimmäisessä erässä myös vierasjoukkueen tossu liikkui ihailtavalla tavalla ja niinpä kuittaus avausmaaliin tulikin nopeasti. Peliä oli tuossa vaiheessa pelattu noin kaksi ja puoli minuuttia ja matti myöhäiset eivät olleet vielä kunnolla saaneet ahtereitaan edes sovitettua katsomon penkeille. Ensimmäinen erä eteni suhteellisen tasaisissa merkeissä kunnes viidentoista pelatun minuutin jälkeen peli alkoi kääntyä yhä enemmän forssalaisille. Kuin loogisena seurauksena pallonhallinnasta pääsi Fosu niittaamaan toisen maalinsa ja asialla oli kukapas muu kuin vanha konna Mäkeläinen. Erätauolle lähdettiin siis kaksikymmenminuuttisen loppuhetket huomioiden varsin oikeutetuissa lukemissa 2-1.

Toiseen erään lähdettäessä näki jo ”Paavolan Pommittajan” kulmakarvojen asennosta, että nyt sai Fosun rämpinen tappion suossa riittää ja ikään kuin varmuuden maksimoimiseksi Mäkeläinen kiskaisi ajassa 21.02 jo kolmannen kerran reikäpallon verkon perukoille. Mäkeläisen 3-1 maali oli siinä määrin vapauttava, että alkukauden kateissa ollut pelihuumori alkoi löytyä ja maaleja alkoikin ropista oikein urakalla. Fosu sahasi lohjalaisten puolustuksen kappaleiksi erinomaisilla poikkareilla ja pian vierailijoiden puolustuksessa olikin reikiä kuin kuusikuukautta kypsytetyssä Emmental-reikäjuustossa. Äkkiä näytti siltä että jokainen nuori vielä juniori-ikäinen Fosu-peluri kasvoi hurmiossa varmasti 30 senttiä ja jälki oli sen mukaista. Varmasti vanhempi katsojakunta lehtereillä koki tässä kohtaa voimakkaita assosiaatioita 80-luvun punakoneeseen (Mihailov-Petrov-Harlamov), sillä niin väkevää Fosun dominointi kentällä oli. Kotijoukkue survoi toisessa erässä kaikkiaan 7 maalia ja niinpä kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen selvässä johtoasemassa 9-1.

Ensimmäisessä erässä LoSB jaksoi vielä pyristellä vastaan, mutta toisessa erässä realiteetit olivat tulleet lohjalaisilla vastaan, kun taas Fosun maha alkoi olla jo täynnä. Viimeinen erä olikin lähinnä kosmeettista pelailua ja lohjalaiset veivätkin erän nimiinsä lukemin 3-5. Koko ottelu ja sarjapisteet kuitenkin täysin ansaitusti vahvan toisen erän ansiosta Suuppareille lukemin 12-6.