Viikonloppuna FJK kohtasi treenimatsissa Eerikkilässä vierailleen Espan ja huhtikuisena iltapäivänä vierailijat tarjosivatkin FJK:lle todellisen selkäsaunan sekä samalla ilmaisen oppitunnin siitä kuinka futista tulisi pelata.
 
Kolmosessa pelaava EsPa kurmuutti lauantaina 2.4. forssalaisia tylyin lukemin 5-1 ja lopputulos ei jätäkään juuri sijaa selittelyille. Lauantain ottelu synkensi entisestään ikävällä tavalla FJK:n harjoitusotteluiden saldoa. Kevään aikana FJK on treenimatsien merkeissä käynyt kirmailemassa kentällä kolme kertaa ja jokaisessa ottelussa on tullut pataan eikä maalisuhdekaan ole forssalaisittain kovin mairitteleva (yhdeksän päästettyä ja yksi tehty). Lieventävänä asiana mainittakoon kuitenkin, että vastassa on toistaiseksi FJK:lla ollut kolmosen jengejä, vaikkakin nelosdivarin pelillisen tason uumoillaan olevan tulevalla kaudella lähellä viime vuoden kolmosdivarin tasoa.
 
Luonnollisesti harjoitusotteluissa lopputulos ei ole varmastikaan se aivan tärkein asia, mutta pelottavalla tavalla väkisinkin tulee mieleen tietynlainen deja vu-ilmiö, sillä myös viime kevään harjoitusottelut menivät forssalaisilta enemmän ja vähemmän penkin alle ja sama trendi jatkui peleissä myös kesällä. Aikaa kuvioiden hiomiseen kuitenkin toki vielä on, mutta ei aivan tolkuttomasti, sillä sarja polkaistaan FJK:n osalta käyntiin Kaukajärvellä jo 19.4.2011.
 
Arvatenkin harjoitusotteluissa moni joukkue on vielä rakennusvaiheessa ja pelikin tulee varmasti vielä kohentumaan eikä koko materiaalikaan ole koossa, mutta sama tilanne se on muillakin, joten on lähinnä itsensä pettämistä turvautua mahdollisiin poissaoloihin. Poissaoloja tulee varmasti myös kesällä ja sama se on kaikilla muillakin joukkueilla. Toivottavasti joukkue kuitenkin "vittuuntuu" vallitsevaan tilanteeseen niin, että tekee vielä parin viikon aikana ison ryhtiliikkeen ja Kaukajärven keinonurmella nähdään nuori, nälkäinen, voitonhaluinen, määrätietoinen ja kypsästi esiintyvä FJK.
 
Tappion katkera kalkki forssalaisilla on kuitenkin mainio tilaisuus pyyhkiä pois mielestä torstaina 7.4. kun harjoitusottelussa nykykuntoaan Eerikkilään mittaamaan saapuu kolmosessa tulevalla kaudella pelaava SoVo. Ennakkotunnelmat otteluun ovat vähintäänkin herkulliset, sillä niin tuttuja pelaajat toisilleen ovat. Illan ”paikallisderby” Eerikkilän Urheiluopiston lämmitetyllä keinonurmella alkaa klo 19.00.