Vieraisille Forssaan saapuu perjantaina 11.11. Keski-Uudenmaan kuumin seura, Blackbirds United. Mustarastaiksi itseään tituleeraava keravalaisnippu on syntynyt hiljattain Deriuksen, KeBan ja SC Kaneetin fuusiona ja hieman samantyyppinen yhteenliittymähän koettiin myös kiekon puolella jokunen vuosi sitten, kun Uudellamaalla viriteltiin yhteistyötä Keravan, Järvenpään, Tuusulan välillä joukkueen operoidessa kiekkokaukaloissa nimellä KJT.
 
Toista divarikauttaan pelaava Blackbirds on aloittanut kauden vaihtelevissa merkeissä; voittojen väliin on mahtunut niukkoja tappioita ja tällä hetkellä joukkue majaileekin sarjataulukon keskikastissa, sijalla 9. Yhdeksästä pelaamastaan ottelusta joukkue on onnistunut nappaamaan sarjapisteitä 8.
 
Aikaisemmin Kerava tunnettiin rautatiestä ja vielä ennen tätä puusepänteollisuudesta ja tiili- ja sementtitehtaistaan. Näppäräkätisiä miehiä hengailee Keravalla edelleenkin, sillä varmasti jokaiselle salibandya seuraavalle ovat tuttuja herrat, Perttu Raitala ja Jani Karonen sekä kovia tehoja divaritasolla nakutellut Petri Pyysing.
 
Kotijoukkue FoSu löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta kolme ja seitsemästä pelaamastaan ottelusta joukkue on onnistunut nappaamaan pisteitä 10. Maaleja Suupparit ovat onnistuneet tekemään sarjassa eniten, lähes kymmenen maalin keskiarvolla. Onnistumisista hyökkäyspäässä kertovat myös henkilökohtaiset tehot, sillä pistepörssin kärkikolmikon ovat miehittäneet forssalaiset Laitila, Aaltonen ja Romu. Tuttuun tapaan pistepörssin kärkinimiin kuuluu myös FoSu-ikoni Petri ”Mäksä” Mäkeläinen.